• kattsandspade

Design & konstruktion

Sundplast började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning. Vår styrka har alltid varit förmågan att konstruera och tillverka anpassade produktlösningar för våra kunder. Erfarna och kunniga ingenjörer kan skapa en produkt som utformats speciellt för dina behov med hjälp av den senaste tekniken inom programvara och maskiner.

Vår styrka har alltid varit förmågan att konstruera och tillverka anpassade produktlösningar för våra kunder

Efter att ha gått igenom utformningen, tillämpningen och volymerna som behövs, kan en försäljningsingenjör föreslå flera alternativ när det gäller investeringar verktyg och styckepris. Allt för att du som kund skall kunna göra ett välgrundat beslut.

Vi deltar gärna i ett tidigt skede när det gäller er utveckling av dina produkter. Låt oss bli din guide bland plastens alla möjligheter och på så sätt spara tid. Vi vet vad som fungerar och inte fungerar, och kan därför med vår spetskompetens och tekniska kunnande  tjänstgöra som det perfekta bollplanket.

Med vår erfarenhet, spetskompetens och tekniskt kunnande vet vi redan i ett tidigt skede vad som fungerar och vad som inte fungerar

Formsprutning är den viktigaste metoden för framställning av plastdetaljer. Metoden används för bearbetning av termoplaster men är idag användbar även för termoelaster, härdplaster och elaster. Alla vanliga plastmaterial kan bearbetas genom formsprutning; homogena såväl som cellulära liksom material med fyllmedel eller fiberarmering.Nyheter

God jul och gott nytt år

Semesterstängt

Tillbaka till toppen