• kontaktpersoner

Om oss

Sundplast är ett svenskt företag och är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa och kostnadseffektiva formsprutade plastdetaljer inom en rad olika områden. Vi började arbeta med formsprutning på 1970-talet och har sedan dess byggt upp en gedigen kunskap inom teknik, material och design. Vi kan erbjuda kompletta lösningar från idé till färdig produkt, inklusive efterbehandling och förpackning.

Sundplast är ett svenskt företag som specialiserat sig på tillverkning av formsprutade plastdetaljer sedan 1970-talet

Som en ledande aktör inom många områden arbetar vi i nära samarbete med branschfolk och hjälper dem att utveckla sina produkter, samt se till att de produkter som tillverkas är relevanta för marknadens behov. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och leveransprecision. Därför söker vi ständigt förbättringar samtidigt som vi investerar i utvecklingen av maskiner och utrustning.

Vi tillverkar våra egna produkter, men är också underleverantörer av plastdetaljer för en mängd olika branscher

Vi tillverkar våra egna produkter (möbelbeslag, skyddshuvar och behållare för vassa föremål och riskavfall), men är i huvudsak underleverantör av plastdetaljer för en mängd olika branscher (bil-, bygg-, läkemedels-, kosmetika- och tillverkning-branschen) över hela Europa.

 

safebox_logo_liten


Vårt standardsortiment, SafeBOX, sträcker sig från behållare på 0,25 liter upp till 11 liter och är väl förankrat inom sjukvården. Sundplast är en av Nordens ledande tillverkare av behållare för stickande och skärande avfall samt klinisk och medicinskt avfall med hela Europa som marknad. Våra kunder ställer höga krav på säkerhet och användarvänlighet. Vi jobbar därför aktivt med förbättringar av vårt befintliga sortiment samtidigt som vi investerar i utveckling av nya produkter. För mer information besök www.safebox.eu.

 

safecap_logo_liten


SafeCAP är ett av Nordens ledande varumärken av plastskydd (bl.a. huvar och pluggar), med hela Europa som marknad. Vårt standardsortiment varierar i storlekar från 2 mm upp till 400 mm och är väl etablerat inom den europeiska industrin. Vi har över 20 års erfarenhet inom plastskyddssegementet och leds av ett motiverat och mycket erfaret team. För mer information besök www.safecap.eu.

 

safegrip_logo_liten


Sundplast är en av Nordens ledande tillverkare av möbelbeslag i plast, med hela Europa som marknad. Med SafeGRIP erbjuder vi alla typer av möbelbeslag som handtag, knoppar och fötter. Vi har över 20 års erfarenhet och leds av ett motiverat och mycket erfaret team. Vi arbetar i nära samarbete med yrkesprofessionella för att utveckla nya produkter och möta marknadens krav, och uppskattar när våra kunder utmanar oss med sina problem eller behov. För mer information klicka här.Nyheter

God jul och gott nytt år

Semesterstängt

Tillbaka till toppen