• medicinteknik

Medicinteknik

Sundplast har lång erfarenhet av kvalificerad medicinteknisk formsprutning av komponenter och produktsystem. Produktionen är automatiserad och här finns servo-robotar och helautomatiska produktionslinjer för etikettering, förslutning, mönsterläggning och förpackning. Vi har maskiner för flerkomponents-formsprutning, ultraljudssvetsning, varmprägling och transfertryck. Sundplast erbjuder montering och slutkontroll av din produkt, packad och färdig för konsumenten. På detta sätt har vi kontroll över hela produktionskedjan.

 

Medicintekniska produkter ska vara både effektiva och säkra att använda. De produkter som släpps på marknaden måste därför uppfylla en mängd olika krav och genomgå omfattande kvalitetssäkrade tester.

 Vi har moderna och kvalitetssäkrade utrustningar, som täcker stora delar av den medicintekniska branschens behov

Utveckling av medicinteknik kräver ofta både tvärvetenskapliga lösningar och arbete inom flera tekniska områden. Vi förfogar också över moderna och kvalitetssäkrade utrustningar, som täcker stora delar av den medicintekniska branschens behov. Vi förenklar och förkortar vägen från idé till färdig produkt och är en partner kring såväl tekniska som regulatoriska frågeställningar.

 Nyheter

God jul och gott nytt år

Semesterstängt

Tillbaka till toppen